miercuri, 17 aprilie 2013

6 Moș Crăciun, vino mai repede la mine!

Bună, lume!
Toată săptămâna asta m-am simțit minunat.. în primul rând că în prima zi de școală, luni, a fost ziua mea.. Oricum urăsc atunci când mai trece un an. Dar să zicem că anul acesta am acceptat puțin mai bine situația. Trebuie să zâmbești fals, să mimezi atât de bine că te bucuri, că ești tare entuziasmat de porcăria de cadou pe care o ai în față.. de oamenii care nici nu te cunosc, vorba aia.
Anul acesta am primit niște căști Marshall Major și îmi plac. E așa de bine să asculți muzică fără să rezolvi cât de repede poți problema firelor!
Însă cea mai mare dorință a mea este să avansez în de-ale fotografiei, motiv pentru care vreau să-mi cumpăr DSLR-ul D5100 de la Nikon. Am văzut că face fotografii foarte bune și e Über-cool pentru cei care n-au mai avut un DSLR până acum. Fiindcă ajung puțintel mai ieftin, vreau să-l cumpăr direct cu teleobiectivul cu distanța focală de 55-200 mm. După, mai vreau să-mi iau un blitz, un trepied decent și mai vedem noi..

Ce vă mai doriți? Ce mai citiți?
PS- Vă aștept vineri cu încă două cărți noi la Biblioteca pentru Ebook, vă rog să mă anunțați dacă vă doriți și cărțile din această săptămână!


6 comentarii:

  1. La multi ani! :D
    Ce dragute sunt castile :o3
    Si eu imi doresc un aparat foto profesionist, sper sa reusesc sa-mi iau unul cat mai repede.

    RăspundețiȘtergere
  2. La mulţi ani! [ Mai cu întârziere... :D:D ]
    Frumos cadou. Îmi place! Dar ,deocamdată, pe primul loc din lista mea de dorinţe e tot un DSLR. Mi-l doresc de ceva vreme , dar cred că trebuie să mai aştept, mulţumindu-mă cu cel pe care îl am acum.

    RăspundețiȘtergere
  3. Iubi-dubi la mulţi anişori :o3 Sorry că e cu întârziere x_x
    Îmmm,sunt super căştile,să te bucuri de ele!:D
    Well,nu am o anumită dorinţă,dar nu mi-ar strica un aparat foto ca cel pe care ţi-l doreşti.Am unul tot de la Nikon,dar a cam îmbătrânit săracul :).
    Mulţumesc pentru cărţi :o3 Vineri voi fi aici :))

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu n-o să reuşesc niciodată să-i conving pe ai mei să-mi cumpere aparat. Că vezi, Doamne, nu poate şi asta mică să facă poze cu telefonul :))
    La mine n-a fost aşa bine. M-a ascultat la tehnologie, în prima oră din prima zi şi orele de azi au fost varză. Vreau vacanţă, deja :3

    RăspundețiȘtergere
  5. La mulţi ani! Şi eu urăsc aniversările, dar asta pentru că îmi demonstrează mereu cât de singură sunt şi cât de puţini prieteni adevăraţi am de fapt.
    Mă rog, cadoul tă arată superb şi părerea mea e că ar trebui să fii mulţumită. :D
    Un DSLR se găseşte, bineînţeles, şi pe wishlist-ul meu, însă momentan am alte priorităţi. Poate după ce scap de bac şi mă văd intrată la facultate voi avea timp şi să avansez puţin în ale fotografiei. :D

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?