joi, 30 aprilie 2015

1 legături, motive și mere


cu puțin înainte de aprilie mă găseam înghesuită pe o canapea undeva fredonând people are strange cu un glob disco. în el mă reflectam și eu. eram o minusculă parte din acea sferă penibilă care defapt tot timpul este pasată de la cineva la altcineva - însă asta e scopul ei, să i se acorde atenție, nu? nu și scopul meu.
cu mai mult timp înaintea acestei întâmplări bizare, ciudate și neobișnuite mă aflam tot pe o canapea ascultând cum o oglindă murdară reușea să cânte hey joe. staistai, eu defapt ce aberez aici?



însă acum a venit rândul să dau eu un șut în globul disco și să-mi sparg cu această ocazie oglinda din ea fiindcă mi-am dat seama că nici măcar el nu și-ar da seama că lipsește un pătrățel microscopic. înainte chiar de asta, mi-am pregătit ochelarii de soare ca să îl iau în brațe, dar când s-a lăsat seara petrecerea a început și el nu era acolo. așa că am avut un motiv să fac ce trebuia făcut.

tot într-un obiect cât-de-cât sferic am primit..un bilețel. o poezie. cuvinte scrise alb pe negru. gri? o oglindă? nu. un suflet. solitudine. împreună.

Un comentariu:

  1. va veni un an în care va veni o lună în care va veni o săptămână în care va veni o zi în care va veni oră în care va veni un minut în care va veni o scundă și în acea scundă va veni netimpul sacru al morții transfigurate

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?