luni, 20 august 2012

3 Dăm iama cu toţii la rechizite ..

Imediat ce simţim ghearele şcolii apropiindu-se , pregătite să ne taie ca pe nişte legume , toţi dăm iama în magazine pentru a ne cumpăra rechizite pentru noul an şcolar , chiar dacă asta înseamnă şi un pix .
Nu cred că sunt singura care am acel impuls , înainte de a a începe şcoala , de a învăţa bine şi de a avea întotdeauna rechizitele necesare pentru o zi decentă la şcoală . În prima săptămână ghiozdanul meu conţine toate cărţile , penarul meu toate creioanele care nici măcar nu-mi sunt necesare şi cel puţin două pixuri . În ultimele săptămâni e fix opusul , numai că atunci e o binecuvântare dacă găseşti un pix cu puţină mină pe jos !
Eu mi-am luat ce vedeţi în dreapta , singurul ghiozdan cu un print acceptabil şi care îşi merită preţul . Adică , să fim serioşi , bucata aia de cârpă cu Hannah Montana sau cu Hello Kitty merită 200 lei ? Mai bine ar investi banii în cărţi .. o groază !
Am decis să-mi iau şi un penar echipat şi încăpător . Cred că mi-e de ajuns având în vedere că nu-mi voi mai lua tot arsenalul de culori colorate aşa cum obişnuiam în clasa a cincea .
Trebuie să-mi mai iau caiete şi am terminat !

Voi v-aţi luat rechizite ?

Apropo , titlul mi-a adus aminte de o melodie - http://www.youtube.com/watch?v=DA6R5Tsktic !

3 comentarii:

  1. Cand eram mai mica eram super entuziasmata cand venea scoala si trebuia sa merg sa-mi cumpar rechizite.. atunci si aveam multe de luat: creioane colorate, carioci, penar nou, stilou nou etc.. dar acum nu mai am sa-mi iau decat 2-3 caiete, eventual niste pixuri (nu mai scriu cu stiloul) si o geanta de scoala noua. Totusi eu tanjesc in continuare dupa acuarele, creioane, caiete cand trec pe langa ele. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Deşi nu mai sunt la liceul de artă , eu trebuie să-mi mai iau un bloc de desen şi nişte guaşe Reves pentru şcoală şi nu numai . Am o materie care se numeşte Educaţie Vizuală . Cred că voi avea şi eu tentaţia asta la facultate . :)

      Ștergere
  2. Imi cumpar rechizite doar dupa ce incepe scoala ca sa stiu exact de cate caiete am nevoie la liceu. Nu o sa-mi iau creioane colorate si nici ghiozdan. Doar caiete, geeanta( pentru ca nu mai port ghiozdan) si pixuri.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?