luni, 17 septembrie 2012

10 Boboc

Nu credeam că va veni niciodată acest moment când voi începe iarăși școala și voi renunța la aproape toate pasiunile mele pentru a învăța , a învăța și iar a învăța . Școala e bună , dar sistemul e prost . E prea schimbător , azi știi ceva , peste o zi altceva . Iar chestia aceasta îți dă multe emoții când trebuie să dai un examen ca cel de admitere la liceu sau BAC-ul . 

Așa cum spune și titlul , sunt un bobocel . A trebuit să mă trezesc la ora șase - în vacanță deabia mă culcam la ora asta - și să mă îmbrac bine fiindcă știam că va fi frig . Vremea asta , a făcut ziua de 17 septembrie și mai îngrozitoare decât era !
M-am pornit spre liceu cu o fostă colegă cu care mă înțeleg bine . Am așteptat cam o oră în curtea școlii până când au început să vorbească profii . Apoi am mers în internat și m-am simțit ca una dintre sutele de oi ce se duc înapoi într-un hambar . Am greșit etajul și am ajuns ultima . Din această cauză a trebuit să stau în ultima bancă . A venit dirigul , am dat datele personale iar după aceea trebuia să mai facem și o oră normală ( așa cum era trecut în orar ) . Iar ora aceea trebuia să fie îngrozitoarea matematică ! ( cu SATANA ! )
În acel moment mi-am dat seama că dirigul e foarte de treabă - fiindcă ne-a spus că vorbește el cu profa să nu se mai complice . Așa da diriginte !

Chiar dacă suntem în internat , iar coridorul nu depășește mai mult de un metru , mă simt mai bine ca în generală . Deja știu două fete de treabă și sigur voi mai descoperi ceva-ceva . Oricum nu era de rămas la fostul meu liceu , mai mult de trei sferturi au venit de la țară - și nu generalizez , am văzut cât sunt de " inteligenți " după profilurile lor de Facebook - și nu mai aveam cu cine să vorbesc . 

Mai e cineva în aceeași situație ca mine ? Vreau să aud povești !

10 comentarii:

  1. O sa fac si eu o postare despre cum a fost azi ..dar nu am avut timp inca :D

    RăspundețiȘtergere
  2. :)) Parcă zici că vorbeşti de internatul liceului meu.
    Da' totuşi, de unde eşti? :-?
    Şi.. baftă în nou' an.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sunt din Botoșani . Să știi că a început să-mi placă la liceu :) .

      Mulțumesc mult , și ție la fel !

      Ștergere
    2. :)) Deci şi în Botoşani sunt internate cu holuri strâmte ca în Brăila :))

      Ștergere
  3. Oana, sper sa te descurci!
    Ca e greu cu internat.
    x.X

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Învăț doar în clasele din internat fiindcă nu mai sunt locuri în liceu . Nu stau acolo , doar liceul e în orașul meu :) .
      Sper că n-ai înțeles greșit :o3

      Merci :* !

      Ștergere
  4. Internat adică liceu sau ca un fel de cămin?

    Să ştii că după ce eu am revenit la şcoală şi m-am reîntâlnit cu imbecilii mei colegi, îmi doresc şi mai mult să vină mai repede liceul!
    Baftă şi fi sigură că la liceu e mult mai bine decât la generală! ;)
    -Alexandra R.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult , Alexandra ! Mi-ai făcut o mare surpriză comentând , credeam doar că ai intrat pe Facebook :* .
      Ai să vezi , clasa a opta trece mai repede decât crezi , tot ce trebuie să faci este să înveți .

      La sfârșit toți vor fi gen - îmi va fi tare dor de tine - și ai vrea să le tragi un pumnișor :)) . Când am părăsit pentru ultima oară școala le-am spus în mintea mea - adios bi*chachos :)) !

      Succes cu învățatul și să iei o notă mare-mare !

      Ștergere

Ce părere ai?