marți, 4 septembrie 2012

7 Daca vom continua , unde ajungem?

Dragostea e un lucru des întâlnit , dar sentimentul ce se ascunde după acest cuvânt e rar simţit.
Acum multă vreme rar exista dragoste adevărată , lumea se căsătorea doar pentru că i-a venit rândul dintre fraţi . Era ca la supermarket , ţi-o alegeai şi te măritai , sau părinţii îţi găseau partenerul , lucru ce mie nu mi-ar conveni .
Ce s-a degradat societatea , acum copii de 5 ani , ce deabia ştiu să vorbească , se amuză de cuvântul alupigus şi se laudă cu ce înjurături mai ştiu , mai ales dacă sunt în engleză - şi mai mult ca sigur le pronunţă greşit . În clasa a cincea unii elevii nu ştiu unde să pună cratima şi să vorbească corect în general . Dar se uită mereu la Pariu cu viaţa , o prostie de serial ce nici măcar nu e pentru vârsta lor , ascultă manele sau alte genuri asemănătoare , se machiază şi se uită după băieţi . Mai târziu le mai vezi prin ziar că la 12 ani au făcut avort sau au făcut-o prin nuştiuce loc public .
În ziua de azi nimeni nu mai are ruşine faţă de nimeni ! De ce ? Fiindcă nimeni nu-şi mai supraveghează odraslele ! Părinţii stau o zi întreagă la muncă să câştige bani iar copilul creşte ca o buruiană . Copii sunt viitorul , viitorul nu arată prea bine ! Degeaba există zicala aceea că banii nu aduc fericire , dacă toţi miniştrii lasă ţara asta să se scufunde , o dată cu fericirea şi libertatea oamenilor . Nici nu mai înţeleg diferenţa dintre închisoare şi libertate .
Şi diferenţa dintre dragoste şi bătaie de joc ! Fiindcă majoritatea băieţilor profită de fete şi le rănesc în ultimul hal , ca să se dea şmecheri .

Iar fără dragoste vom ajunge să ne distrugem unii pe ceilalţi .

7 comentarii:

  1. O, da! Cretini ce înjură în engleză! Mă amuză extraordinar de mult atunci când un prost i se adresează cuiva cu o înjurătură în engleză. Ceea ce rosteşte în engleză e de fapt propoziţie enunţiativă, iar prostul o intonează ca o întrebare. =)) Plus că stâlceşte cuvintele de nu se poate.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Știu un băiețel mic ce încearcă să pronunțe c*ck și îi iese ceva de gen "cac" , crezi că vorbește în română . Mai spune și " You Cac " ! :))

      Ștergere
  2. La faza cu limba română sunt îngrozită şi eu! Mulţi nu numai că nu scriu corect, dar nici să se exprime nu pot. Hai că la scris poate nu-ţi iese (nu te împaci cu învăţatul şi pace!), dar auzind zilnic oameni vorbind româneşte, ar trebui să prinzi ceva şi să nu mai poceşti limba română.

    La cea cu "amor = interes' chiar nu comentez. Casă de piatră, să dea Domnul să capeţi pensie alimentară şi să nu-ţi pierzi rochiţa-neon!

    RăspundețiȘtergere
  3. Viitorul nu e chiar atat de roz, dar nici negru nu e.Mai exista si alti adolescenti ca tine, care vor avea habar de capul lor, si in felul asta vor face viitorul putin mai roz..ok.Poate nu roz.Dar mai putin negru.:))
    Chiar daca si mie mi-e oarecum frica de ce ne asteapta cand ma uit in jurul meu..

    RăspundețiȘtergere
  4. Nici nu stii sa zici cand naiba e mai bine? acum 100 de ani cand se casatoreau cand le venea varsta si cand ziceau parintii, sau acum cand se casatoresc in prostie de pe la 20 de ani si divorteaza, eventual dupa ce si fac un copil, peste 2-3 ani.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Chill , nu generaliza , acum mai există și excepții că dacă ar exista doar specimene ... eram fucked up rău !

      Ștergere

Ce părere ai?