miercuri, 19 septembrie 2012

3 Informatica . Teroare .

Fiindcă am optat pentru profilul Matematică-Informatică , am două ore de TIC și una de Informatică în fiecare săptămână .
TIC-ul îl consider ușor , fiindcă te învață cum să umbli pe anumite programe ușoare cum ar fi Microsoft Word sau altele , recunosc că nu am frunzărit prea mult manualul .
Dar orele de informatică vor fi îngrozitoare ! De abia astăzi ne-am întâlnit cu profa și ne-a dat un test aiurea . Ne-a mai spus că nu vom umbla la calculatoare toată clasa a noua fiindcă suntem la profilul Mate-Info normal , nu cu Informatică intensiv . Mai pe scurt , vom face împărțiri din care va rezulta ceva de genul - 110110110001 .
Dă-o naibii de materie ! Dar totuși e mai bine așa , nu am 7 ore de Info așa cum vor avea cei de la profilul cu materia îngrozitoare predominantă .

P.S - Bine că se pornește radioul la fix și nu mai stă profa și în pauză . Hehe >:)

3 comentarii:

  1. :)) Eu sunt tot la profil mate-info, clasa a XI-a. Eu am 5 ore de info, cred că fără TIC.
    Nu îmi mai aduc aminte acum nicio cerinţă (mai complxă) la info din clasa a IX-a, dar erau chestii simple... gen sumă, produs, ordonare...
    În clasa a X-a am făcut vectori şi fişiere text, iar anul ăsta matrice. La anu' nu ştiu :D.
    Oricum, la mate încep să se cam complice lucrurile din a XI-a... deoarece apare analiza aia matematică... apar alte aberaţii pe acolo... dar dacă apuci să înţelegi, totul e bine :).
    Deci baftă!

    RăspundețiȘtergere
  2. Acest comentariu a fost eliminat de autor.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?