duminică, 16 septembrie 2012

16 Mi-e frica de liceu !

Panică . Panică . Panică . Mai avem doar două zile de relaxare și începe școala .
În clasa în care am fost repartizată nu cunosc pe nimeni , iar fostii mei colegi au fost repartizați în D . Și liceul e foarte mare și am intrat în recunoaștere doar la parter , atunci când mi-am depus cererea .
Cine știe ce pițipoance mai sunt și acolo . Cine știe ce profesori ai dracu' voi mai avea , mai ales la informatică și la matematica !
Am auzit că dirigintele meu este de fizică și este foarte glumeț și modest , iar eu folosesc aceste calități pentru a caracteriza un profesor foarte bun , cum era și fosta mea profesoară de matematică . Bine că nu mai am dirigintă și nu mai trebuie să mă complic cu flori la început de an , Crăciun , 1 martie , 8 martie și sfârșitul anului școlar .
Tare mult mă bucur că ni s-a oferit o săptămână în plus de școală și că nu se va organiza deschiderea sâmbătă , când toată lumea încearcă să se simtă bine , așa , cât mai putem și noi .


Bine că în prima zi am cu cine să merg la școală - o fostă colegă drăguță . Și în plus , mai mult ca sigur îl voi vedea dancing .

Vă aflați în aceeași situație ? Ceva sfaturi puppy dog eyes

16 comentarii:

  1. Mie nu mi-e frica. Cunosc 3 colegi personal si mai multe fete de pe facebook si apoi am vorbit cu ele pe mess. Nici tie nu trebuie sa iti fie frica ! o sa fie bine, ai sa vezi :-??

    RăspundețiȘtergere
  2. Momentan habar n-am la ce liceu voi merge, dar voi încerca să mă înscriu la unul unde nu se duce multă lume (sau nimeni) de la mine din clasă. Ce să zic, chiar dacă şi la liceu voi da de curve şi frecangii, măcar nu sunt tot ăştia. Gândeşte-te că e mai bine totuşi să nu cunoşti pe nimeni :). Nu-i greu, trebuie doar să zâmbeşti continuu şi să te dai bine pe lângă toţi, până cunoşti lumea. Baftă! >:D<

    -Alexandra R.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc , și voi încerca să-ți urmez sfaturile , sper să-mi găsesc și eu o prietenă ce are aceleași gusturi ca mine prin clasă . Sper .

      Baftă și ție la anul ! >:D<
      p.s- mă bucur că te-ai întors , nu te-am mai văzut pe nicăieri de o săptămână .

      Ștergere
    2. Mersi mult! ;)

      Mda, să zicem că au fost nişte defecţiuni tehnice...

      -Alexandra R.

      Ștergere
  3. Stai liniştită că o să întâlneşti lume nouă... Eu spre exemplu nu am picat cu nimeni din generală şi îmi e bine... (bine, am picat cu un fost coleg cu care am fost în generală până în clasa a 4-a, dar nu se pune :)) ).
    La liceu o să vezi că-i frumos. Parcă-i mai multă libertate... nu mai e plin de ţânci (slavă domnului că liceul în care sunt are clase de la a 5-a în sus, deci nu-s piticanii d'alea de clasa I).
    Nah, nu ştiu de unde eşti... dar o să fie bine totul :).

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Și la mine va fi la fel , însă și cei din clasele a cincea și a șasea sunt cam orgolioși și plini de fițe .
      Mulțumesc , sper că va fi bine :)

      Ștergere
  4. După postare mi-am dat seama că treci în clasa a noua.[Btw şi eu trec în clasa a noua.] Am aşteptat toată vacanţa să-nceapă şcoala , iar acum pe final parcă nu mai vreau :)) Oricum sunt convinsă că va fi totul bine chiar dacă mai sunt şi colegi puţin mai ciudăţei. :D Cât despre profesori...nu sunt chiar atât de indulgenţi ca la generală, dar cred că o să ne obişnuim cu ei, mai ales că în prima săptămână o să fie mai uşor...până ce-şi vor face o idee despre fiecare elev în parte etcc.

    Succes la liceu! :*

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulțumesc mult , Zoe :) .
      Eu cred că profesorii ăștia vor fi mai indulgenți ca în generală . O fostă profesoară mi-a spus că totul va fi bine dacă prind startul :) .

      Succes și ție ! Să ai note mari-mari și colegi de treabă !

      Ștergere
  5. Aceleasi sentimente m-au incercat si pe mine anul trecut, cand am intrat intr-a 10-a, liceu nou cu oameni noi, cu disciplina diferita...

    Dar prima saptamana trece repede iar dupa aceea prima luna.. iar apoi esti de-a casei :)

    RăspundețiȘtergere
  6. Din pacate eu trec a8a abia, dar visul meu e ca la liceu sa nu cunosc pe nimeni!!!Daca la anul voi fi in aceasta situatie, voi fi in culmea fericirii!
    ...zic si eu..

    RăspundețiȘtergere
  7. Să nu-ţi fie frică. Dacă eşti sociabilă de la început, toţi te vor ţine minte aşa! O să-ţi placă, serios! Succes! :*
    Eu am diriginte nou. Până acum nu m-am gândit la banii pe care-i dădeam pentru flori. Mersi că m-ai luminat! :))

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Cu plăcere :)) .
      Mulțumesc pentru sfaturi , voi ține cont de ele .. dar tot mi-e puțin fricăăă :( .

      Ștergere
  8. Nu ai de ce sa-ti fie teama . Iti amintesti cum a fost cand ai intrat pentru prima data pe poarta scolii generale ? A fost ok , nu? Asa va fi si acum !

    RăspundețiȘtergere
  9. si mie mi-e frica sa merg la scola m-am mutat la un alt liceu si inca nu ma adaptez cu clasa,profesorii cu tot

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?