sâmbătă, 1 septembrie 2012

3 RHCP în România

Aseară Bucureștiul a fost zguduit de muzica celor de la Red Hot Chili Peppers . A fost un concert incendiar , așa cum erau și așteptările mele .
S-a putut intra în stadion începând cu ora 17-00 , însă eu am ajuns la ora 18-30 . Mi-am luat o Coca-Cola și i-am ascultat pe cei de la As Able As Kane ce nu erau prea extraordinari . Această trupă cântă în deschiderea celor de la RHCP la aproape fiecare concert din tour-ul I'm with you .
Am așteptat jumătate de oră până când au intrat Grimus , ce mi s-au părut cam plictisitori iar fiecare melodie semăna cu cealaltă . După ce au plecat de pe scenă , am mai așteptat două ore - ce bine că am stat jos - până când au intrat RHCP .
Publicul a intrat în extaz când au intrat ei . Au băgat un intro scurt la piesa Monarchy of Roses și au început . Eram sigură că vor începe cu această melodie fiindcă așa au început toate concertele din acest tour . Mă așteptam să cânte mai multe melodii de pe albumul nou , dar nu a fost așa .
Au pus un intro la melodia care urmează . Nu știu ce "puteri supranaturale" am , însă cum începea un intro la o melodie , știam ce melodie va fi . A urmat Dani California , Look Around - preferata mea de pe noul album și Rain Dance Maggie . Mi-a plăcut atmosfera atunci când au cântat Under The Bridge fiindcă multă lume știa versurile . De asemenea au mai cântat Californication , Can't Stop , Scar Tissue , By the way .
După toate astea Flea ne-a spus că am fost al naibii de grozavi în timp ce pe ecran se derulau imagini cu fani de pe gazon . Ne-a urat noapte bună și s-a lăsat întunericul .
Vroiam mai mult ! Toată lumea vroia acest lucru ! De aceea am început să țipăm parcă se prăbușea stadionul peste noi . La un moment dat toată lumea făcea acest lucru și a fost o atmosferă aparte .
După vreo 10 minute de cerșit , luminile s-au aprins din nou și RHCP au mai cântat două melodii și au încheiat concertul cu melodia Give it Away !

S-au aprins luminile . Aș mai fi vrut două ore de concert .
Înainte de concert mi-a fost puțin rău , dar cei de la Red Hot Chili Peppers au acționat ca o morfină asupra mea - nu mă mai dureau nici picioarele , nici capul , nici stomacul .

Când ajung acasă m-am decis să-mi cumpăr concertul filmat de cei din Staff-ul lor , ca să-mi aducă aminte de cea mai frumoasă seară , ever . Dacă îl vreți și voi îl găsiți aici - www.rhcp.com/live .

Give it away give it away give it away now !

3 comentarii:

  1. Look around, look around, look around, all around, all around, all around... :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Mă bucur că te-ai distrat! Am văzut şi eu la ştiri cum ieşeau oamenii plini de euforie...se pare că au făcut show!

    RăspundețiȘtergere
  3. Sa tot vina in fiecare an trupe rock la noi :D Anul trecut Bon Jovi, acum ei.. pacat ca nu am ajuns la niciun concert..

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?