luni, 3 septembrie 2012

5 The haunting in Connecticut - recenzie



The Haunting in Connecticut - Casa părăsită din Connecticut
Rating  - original și palpitant

The Haunting in Connecticut este un film lansat în anul 2009 şi este bazat pe o poveste reală . 
Este vorba despre o familie ce are patru copii şi care nu are venituri prea mari fiindcă ei îşi investeau aproape toţi banii într-o afacere ce nu prea dădea roade.
Fiul cel mare - Matt este bolnav de cancer iar familia nu mai putea face naveta spre Connecticut fiindcă el se simţea din ce în ce mai rău pe drum , iar acesta dura foarte mult . Mama sa a luat o decizie spontană şi foarte riscantă - să cumpere casa de lângă spital cu ultimele economii . 
Matt aţipeşte şi visează că este îndrumat spre subsol . Este trezit de mama sa şi merge în locul unde este îndrumat şi decide ca această cameră obscură să fie a sa . Părinţii lui nu prea sunt încântaţi , însă subsolul avea o baie proprie , iar astfel el nu-şi mai deranja părinţii atunci când îi era rău . 
Băiatul începe să vadă anumite persoane prin casă şi descoperă că lângă subsol se afla o cameră ce iniţial nu a putut să o deschidă . Atunci când a pătruns înăuntru a descoperit că acea cameră era un fel de cameră mortuară . Mama sa a descoperit nişte fotografii mai vechi cu familia ce a trăit acolo odinioară şi observase foarte multe poze cu persoane decedate . După mai multe investigaţii Matt a descoperit că nu are vedenii , iar acolo a trăit o familie al cărui băiat putea vorbi cu cei de pe lumea cealaltă . Tatăl său a luat morţii dintr-o parte a cimitirului şi le-a scos pleoapele în camera mortuară pentru a-i face nişte supraveghetori . 
Un bătrân sare în ajutor şi îl îndepărtează pe băiat , crezând că acesta aducea tot răul în casă . El s-a înşelat fiindcă băiatul încerca să apere casa de morţii ce erau ascunşi undeva prin casă . Matt ajunge la spital zgâriat iar doctorii spun că acesta nu mai are mult de trăit . Băiatul scapă de la spital şi se întoarce în casă , unde dezgroapă toţi morţii şi îi arde , împreună cu fotografiile şi tablourile familiei copilului medium . Mama sa ajunge la timp şi îl salvează din incendiu . 

Casa din Connecticut a fost restaurată iar noii chiriaşi nu s-au plâns de o activitate paranormală în casă . Cancerul lui Matt a dispărut la puţin timp după ce el a dat foc casei . 

Vezi filmul online - link 

5 comentarii:

  1. Interesant. M-ai făcut sa ma uit şi eu ;)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mă bucur , să-mi spui ce părere ai despre el :) .

      P.s- sunt prima care am făcut o recenzie la acest film , hehe :)

      Ștergere
    2. L-am văzut, l-am văzut! Mâine recenzie! :D

      Ștergere
    3. Am văzut filmul şi vreau neapărat să-i fac recenzie. Cândva. Noul blog: http://fromanotherplanetblog.wordpress.com/
      (Alexandra)

      Ștergere
  2. Wow, asta e chiar tare! Când am citit că este după un caz real am zis că dacă mi se pare înspăimântător, am să-l văd. Trebuie neapărat să-l văd! XD

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?