vineri, 7 septembrie 2012

1 Vlogării ăștia !




Chiar dacă îmi plac la nebunie biscuiții Oreo , nu-mi place deloc vlogul ei ! E doar o fată ce nu știe ce să facă ca să fie cea mai tare din parcare și a decis să-și facă un vlog . E așa de plictisitoare - prin vlogurile ei încearcă să ne informeze că începe școala , fetițo , tot prostul știe asta ! Când scrii pe un blog sau faci un vlog , pentru că se aseamănă , trebuie să le oferi cititorilor / spectatorilor tăi o informație nouă , să-i amuzi sau să scrii / spui ceva interesant . Ea mai stă și se miră de copii de clasa a cincea când și ea e la fel ! Stă și se laudă cu Iphone-ul ei . E ceva chiar stupid să te crezi importantă pentru că ai o porcărie de Iphone ce e un telefon al naibii de scump și nefolositor . Eu sunt în team Samsung , țin cu ei , cei de la Apple sunt prea stupizi cerându-le bani tuturor pentru lucruri ce nu ei le-au făcut , am citit asta pe 9gag dar nu mai țin minte link-ul . Mărog , o s-o las în plata ei , fiindcă se pare că nu are așa de mare succes . O să expire o dată și o dată !
Ce îmi mai place pe youtube - Hitlerrantsparodies , Jenna Marbles Laina Walker ( overly attached girlfriend ) , Unguru Bulan Oficial , Shane Dawson și Annoying Orange

Apropo , a apărut noul episod din doză ! M-am speriat în primele câteva secunde , credeam că o să fie tot episodul așa !

Voi ce vloguri urmăriți ?

Oreo , dacă citești asta să-mi mulțumești pentru reclamă ! 

Un comentariu:

  1. Pai ar fi Tequila, chiar daca e cam plictisitoare in ultimul timp, si TheLifeinRo(Daniel) ;))

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?