luni, 1 octombrie 2012

3 Asa zisa competitie Miss Boboc .


Început de an școlar .
Se organizează competiția Miss Boboc .
Sigur ați auzit de această competiție , poate ați și vizionat una . Vă felicit dacă ați câștigat așa ceva .
Însă cel puțin la mine în oraș nu prea se organizează corect . Anul trecut nu s-a câștigat pe merit titlul de Miss și nici de Mister .
E un titlu tare dorit , e un fel de mini-next-top-model organizat în fiecare oraș . Multe fete își doresc titlul , că na , toate se consideră tare-tare frumoase . Unele chiar sunt :) .
Dacă anul trecut nu s-a câștigat pe merit de ce anul ăsta nu ar fi la fel ? Sigur este un tată ce are un post important în orașul meu mic care să le dea bani celor care jurizează . Așa e în ziua de azi , dacă vrei ceva - orice , trebuie să cumperi .

Eu apreciez foarte mult frumusețea naturală . Fetele ce știu să se machieze doar atât cât trebuie . Fetele care nu se dau cu o tonă de fond de ten pe față - și chiar pe gât și n-au niciun coș . Fetele care poartă papuci comozi în loc de tocuri de 15 centimetrii . Băieți - în caz că sunteți prezenți pe aici - vă dau un sfat ! Nu alegeți păpușile gonflabile , ci fetele adevărate ! Ele îți vor arăta frumusețea adevărată !
Păcat , sunt puțini de acest fel !

Așadar , fetelor ! Eu vă sugerez să vă umpleți de nervi concurând la un concurs de acest gen . Te alegi doar cu o coroniță iar orașul de umple de bârfe inventate despre tine . Dacă ești frumoasă , lumea va aprecia acest lucru fără să te concurezi cu multe pițipoance . În fond nu frumusețea contează , ci inteligența .

Ce părere aveți despre acest concurs ? 

pozele sunt de pe www.weheartit.com 

3 comentarii:

  1. Şi la mine în oraş se practică acest concurs faimosul şi inegalabilul de "bal al bobocilor".Din păcate se merge pe pile şi după cum ai spus şi tu sunt unele cazuri în care fraierii dau bani doar pentru a primi o bucată de pânză pe care scrie Miss Boboc 2012. Mare brânză un kil de caş! Ce să zic...nu agreez asemenea concursuri, dar din pură curiozitate am să merg anul acesta să văd şi eu cum se procedează. (mai ales că sunt a IX-a :dd)

    RăspundețiȘtergere
  2. Hm.. nu cred ca am auzit de el.. sau l-am confundat cu altceva.. nu stiu ce sa zic.. la balurile la care am fost nu s-a pus asa mult rpet pe frumusete, ci pe felul in care perechile au indeplinit cerintele: dans, intrebari, provocari etc..

    RăspundețiȘtergere
  3. Mda, mi-aș fi dorit să nu aflu de aceste baluri până la liceu, dar mi-a fost imposibil deoarece scumpa mea colegă de bancă cred că ține neapărat să anunțe juma' de școală despre aceste fenomene paranormale. -.- Cum vin luna octombrie cum începe : „Mai puțin și încep balurileeee. Woai, mă duc la bal la Goldiș, la Moise, la Ghiba etc. etc. ” și apoi urmează : „Ăștia-s proști!! Își țin balurile în timpul săptămânii! Da oricum mă duc!” Îh..
    Chiar azi m-a întrebat un coleg dacă la anu' o să vreau să particip la bal și am spus că nu cred.. Și el a spus la fel. Cică vrea să fie anonim. În finee..
    Din câte am auzit anul viitor a spus un tip că el o să iasă Mister Boboc la liceul la care va merge chiar dacă o să fie și un mini Brad Pitt acolo. [e normal, că doar mami și tati ai lui au bănuțu' :-j]. Pe mine, sinceră să fiu, prostiile de genul ăsta mă lasă rece. :d

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?