marți, 16 octombrie 2012

3 Materii "preferate"

Cu siguranță că nu poți proceda ca în imaginea alăturată , trebuie să stai lipită de scaun și să înveți cu de-a sila la o materie ce o urăști din tot sufletul !
Să nu uităm și de profa sau proful care o predă ! După toți profii întâlniți în cei 9 ani de școală mi-am dat seama că profele sunt mult mai a dracului decât profii . Pur și simplu îți vine să fugi acasă când se uită la tine cu privirea aia , dar ți-e mare rușine când îți pune o notă micuță în catalog .
Iar la liceu e foarte nașpa - mă refer la faptul că profii pun orice notă în catalog . Poate vi s-a întâmplat ca în generală să nu pună anumite note ca să nu arate urât , te mai asculta ora viitoare sau de sărbători punea puncte în plus . La liceu dacă ai luat 4 în testul la chimie , 4 îți trece la rubrica minunată Chimie .
Iar atunci când profa e o scorpie nici nu-ți vine să mai înveți la materia respectivă !

Dar nu există numai profi din aceștia . Profesoara mea de engleză " rules " în adevăratul sens al cuvântului ! Face glume , știe cum să le atraga atenția elevilor și nu în ultimul rând .. ascultă Metallica și Nirvana !

Mai ales cu începerea liceului și nu numai , ce profi urâți și ce profi apreciați ? :)

3 comentarii:

  1. Pff am o profa de biologie care atunci cand a intrat prima oara in clasa ne-a spus ”spre ghinionul vostru anul asta faceti cu mine biologia” si ne-a dat de invatat 15 pagini ca nu s-a ridicat un copil sa stearga tabla..
    In rest profele de chimie si de romana sunt preferatele mele ;;)

    RăspundețiȘtergere
  2. Şi nouă ne mai dă aşa câte un punct în plus la ascultare sau la lucrare de sărbători, că na vine Crăciunul... vine Paştele... =)
    Auzi, nu-mi împrumuţi şi mie profa ta de engleză?

    RăspundețiȘtergere
  3. Profa ta de engleză e genială!
    Şi a mea ascultă muzică foarte bună şi e "pe felie cu noi". Cu asta a început când s-a prezentat.

    Eu îl urăsc pe proful de psihologie. Căsătorit, are doi copii şi se uită la noi (fetele, evident) de parcă ar vrea să ne culce pe catedră şi...
    Mi-e scârbă de el!
    În rest...am profesori okay :))

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?