sâmbătă, 13 iulie 2013

6 Ba-ba-ba-ba-banana


Bună, dependenților de ciocolată :)!
Chiar îmi pare foarte rău fiindcă n-am putut să particip la maratonul de lectură, dar am avut niște probleme pe la începutul săptămânii și am cam pierdut startul. Momentan citesc în paralel două cărți, Oamenii delfin de Torsten Krol și Dispariția statuii din parc de Rodica Ojog-Brașoveanu (trebuie să mă gândesc pe care o onorez cu o recenzie, deci ați putea să-mi spuneți care vi se pare mai interesantă). Ultima dintre ele e luată de la bibliotecă și e într-o stare deplorabilă - sunt numeroase pete galbene, sânge (am găsit chiar și ceară în Shing de Stephen King). Știți, am văzut că mai sunt pe aici books sniffers, credeți-mă că aceste cărți de la bibliotecă chiar nu v-ar face plăcere. Mă întreb deseori cum de-și pot bate joc în halul acesta de cărți.. Unii cred că le consideră hârtie igienică!

o mică parte dintr-un desen
neterminat
Săptămânile astea am participat la un curs de arhitectură, însă nu desenăm, pur și simplu parcurgem istoria arhitecturii, lucruri pe care le-am mai făcut la istoria artelor în clasa a cincea, dar îmi place să le reiau. Suntem numai fete și asta e puțin ciudat, mai ales că e una enervantă care flirtează cu coordonatorul (asta e mai ciudat). Cred că v-ați obișnuit cu tipul acela de fete cu vocea pițigăiată care sunt înnebunite după băieți! Jur că-mi vine s-o rad în cap (stai puțin-asta nu era la moda? nah, nu mai merge) când o aud "Heeeeeeeeeeeeeeeeeeei!!!!". Bine că mi-am regăsit o prietenă din copilărie cu care voi merge anul viitor în tabără la mare și mă bucur că avem câteva hobby-uri comune precum fotografia și desenul.

Cât despre serialele cu care îmi mai pierd timpul.. ei bine încă tânjesc după American Horror Story și aștept luna octombrie. Am început Skins UK, acum am ajuns la sezonul 2. Primele episoade mi s-au părut cam ciudățele, dar acum serialul m-a prins și vreau să mă tot uit însă în același timp vreau să amân deoarece mai am câteva episoade și trec la sezonul 3, unde altă generație! Iar ultimul sezon e cu adulți și în același timp e ultimul.. :(

Cât despre titlu, cred că ați auzit sau ați jucat Despicable me (acum a apărut și al doilea film și mă duc să-l văd marți).. dacă nu știți încă minunatul hit, e timpul să-l ascultați acum. Nu-i așa că sunt niște cartofiori drăguți?
  

Ce mai citiți? 

6 comentarii:

  1. Când citesc postările voastre şi văd că toate aveţi ceva de făcut vacanţa asta... mă simt chiar 'părăsită'. Dar mă bucur că măcar voi aveţi chef, în ciuda căldurii!
    Referitor la cei care "parcă folosesc cărţile pe post de hârtie igienică"... nu ştii cum arată cele din biblioteca liceului meu. Ferească!
    No bun, să ai parte de o vacanţă reuşită în continuare!

    RăspundețiȘtergere
  2. Ehh, şi eu ştiu cum e să citeşti o carte şi să găseşti diferite chestii dezgustătoare... Se poate trece cu vederea o carte care are coperta ruptă pentru că asta înseamnă că e citită, dar când găseşti chestiile alea... oribil!
    Anyway, eu momentan citesc 2 serii, Vampirii din Morganville şi Academia Vampirilor -dar am renunţat pentru că nu am mai găsit volumul 5- şi o altă carte, Pădurea, apoi vreau să citesc Angelologia :)
    Vacanţă plăcută!

    RăspundețiȘtergere
  3. Chiar trebuie să aleg? Mi-ar plăcea să citesc recenziile ambelor cărţi :D.
    Hmm, e foarte interesant desenul. Abia aştept să văd cum arată atunci când va fi terminat.
    Eu citesc "Hysteria" de Megan Miranda. Nu ştiu exact care e următoarea lectură... :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Oh, ştiu cum e cu cărţile de la bibliotecă. Într-o carte am găsit o lumânare strivită şi care se cam împrăştiase pe pagini. -.-"
    Ce drăguţ este videoclipul! :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Apropo, ai o leapşă de la mine :) http://oglinda-sparta.blogspot.ro/2013/07/leapsa-4.html?showComment=1374150003439#c7343635374567514476

    RăspundețiȘtergere
  6. Pe mine m-a impresionat desenul acela neterminat! Super! Am scris si eu o postare despre fetele gen care trebuie rase in cap. Doar ca eu una, as alege alta metoda de pedeapsa, una mai cruda, ceva umilinta maxima in fata baiatului la care se da! :-)

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?