sâmbătă, 23 noiembrie 2013

5 Ce ți-ai luat de Black Friday? Țeapă!



Ei bine, toți rădeam acum ceva timp de doamnele în vârstă care se îmbulzesc pentru o cratiță cu 10% reducere. Acum sunt mulți cei care se omoară în magazine pentru un mouse la 10 lei sau un aparat foto de toată jena la 200 lei. Dacă nu s-ar vinde și pe internet în magazine ar fi un furnicar.
De obicei, în România, Black Friday înseamnă doar hai să scăpăm de chestia asta că e veche și are o problemă sau hai să scădem adaosul de la produsul ăsta sau chiar hai să scumpim asta iar după să scădem ce-am scumpit ca să pară mai ieftin. Am găsit chiar și chestii care s-au scumpit de Black Friday!
De ceva timp îmi doresc un Nikon D7100 iar acum voiam să-mi achiziționez doar body-ul. Înainte scria că este 4.000 preț normal iar acum e 4.000 scăzut de la 5.000 (adică au pus o reducere de 1.000).
Îmi pare atât de rău că n-am fost la târgul Gaudeamus din București! Dacă aș fi trecut pe acolo aș fi cheluit toți  banii pe care i-am strans pentru aparat pe cărți! Mai ales că am un wishlist mare..
Am profitat însă de ocazie și mi-am luat de pe internet trei cărți: Hoțul de cărți, Insomnia și Cimitirul Animalelor. Am economisit astfel 81 lei. Bine că măcar unele librării online se țin de cuvânt!

Voi ce v-ați cumpărat de Black Friday? 

5 comentarii:

  1. Adevărat, Black Friday e mai mult un eveniment nefericit, deoarece presupusele iefteniri, nu sunt nici pe departe reale. Aşa mi s-a întâmplat şi mie cu un laptop anul trecut. Se presupune că trebuia să fie mai ieftin, când defapt era mai scump.
    Oricum, nu mai pun de mult botul la vrăjeli de genul.
    În ceea ce priveşte cărţile mi-am comandat Destine la limita si Fără speranţă de pe Elefant, dar pe site-ul ăsta sunt modificări de preţuri în permanenţă şi am ajuns la conluzia că dacă îmi comandam zilele trecute când transportul era gratis şi cărţile respective la un preţ puţin mai ridicat, era aceeaşi treabă. Deci Black Friday este o mare porcărie.

    RăspundețiȘtergere
  2. 'Hotul de carti' am citit si eu, sper sa-ti placa! Nu e problema ca ai ramas cu niste bani in buzunar.In felul acesta vei cumpara ce ai de cumparat doar cand vei avea nevoie. :) Cat despre carti, e bine sa ai o biblioteca bogata dar trebuie sa ai in vedere ca nu citesti prea des aceeasi carte. Cartile sunt facute ca daca le ai sa le citesti, sa le dai cu imprumut si apoi sa le lasi mostenire :D. In felul acesta gasesti oameni care iti imprumuta si tie carti. Bafta!

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie preturile de la f64 mi s-au parut bune, dar pentru aparatele care costau mult mai mult gen de la 9000 erau mai ieftine cu 1500 de lei. Si cursurile si seminariile de fotografie mi se par good deal. :) Buna idee sa-ti iei intai body. Kit-urile care le ofera sunt cam slabute mai ales cele cu obiectivul 18-55mm.

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu mi-am luat Hotul de carti , Gazda , Sub aceeasi stea si Hobbitul ^_^

    RăspundețiȘtergere
  5. o sa-ti placa super super mult hotul de carti

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?