miercuri, 18 decembrie 2013

3 Sunt terminată

Toată luna decembrie a fost super stresantă pentru mine. A început cu minunata teză la info pe care am dat-o în jumătate de oră fiindcă profei i-a venit splendida idee să dăm teza în clasă (bine, asta fără să ne anunțe). A urmat teza la română, care a fost super ok: mi-a picat Relația dintre două personaje din romanul Ion, însă eu mi-o doream așa de mult pe Otilica (mi-a plăcut prea mult romanul ăla, aș fi fost în stare să-i dau și bani sau să mă transform în Pascalopol ca să-i apară numele pe foaia aia afurisită). După un test la geometrie la mate unde am încurcat ceva (fiindcă sunt super-zăpăcită și mă oftic groaznic), după teza la fizică, însă tot timpul dirigul îi spunea test și era oarecum amuzant și am avut o super idee de copiuță. 
Iar în ultima săptămână de școală, marți, când știi, noi, COPILAȘII, ar fi trebuit să ne ajutăm părinții la curățenie și la prăjituri (eu mă ocup cu magiile: adică fac orice bol în care a fost o cremă cu ciocolată să pară curat în mai puțin de un minut), noi ne-am învățat la mate! Și când am văzut ce fișe ne-a dat înainte de teză cu niște tipuri de probleme pe care nu le-am mai întâlnit în viața noastră am împietrit. Așa am ajuns ca într-un weekend să repet și proprietăți și să fac peste 100 exerciții. Bine, în final s-a dovedit a fi super ok teza, însă îmi vine să mă dau cu capul de pereți fiindcă nu m-am uitat bine peste o problemă și am rezolvat-o pentru paralelogramul ABCD, nu ACBD cum era acolo.. chit că raționamentul meu era perfect. Fuck my life.

Scuzați pentru miile de paranteze și gândurile mele dezordonate pe care le-am scris aici, însă sunt tare bucuroasă că am revenit. Și o voi face în forță fiindcă am o grămadă de idei de postări așa că stați pe aproape! Mi-a fost dor de voi toți!

Cum a fost luna decembrie pentru voi? 

3 comentarii:

  1. E bine că ai trecut de toate! :)
    Îmi place tare aspectul blogului!

    RăspundețiȘtergere
  2. Nici la mine nu a fost mai super... Azi am avut ultima teză - la engleză. Pfiu, bine că am scăpat şi de asta! Bine că am scăpat de toate! :-D
    Ne bucurăm să auzim veşti de la tine :3.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mdaaa , perioada asta cu tezele a fost al naibii de stresanta , mai ales ca ceilalti profesori s-au gandit si ei asa sa ne dea si cate un test , adica ce conteaza 4 teze in 3 saptamani , avem timp , doar suntem creati sa invatam.
    In fine, bine ca a trecut .
    Decembrie dragut de acum in colo !

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?