duminică, 11 mai 2014

5 Eurovision 2014: Opinii

Anul acesta la Eurovision ne-au reprezentat Paula Seling și Ovi, aceiași participanți ca în 2010, când am obținut locul 3. Melodia a fost destul de bună și am ieșit pe locul 12.
De ce? Sunt mai multe motive.. acum se apreciază alte lucruri precum problemele unui stat, spre exemplu Rusia sau povestea vieții interpretului. Sunt și câteva state care dau bani pentru organizare și care intră direct în finală precum Franța care a acumulat două puncte până la final.. Poate o fi crezut că se leagă de mustața Conchitei. De câțiva ani buni țările învecinate și care se au bine se votează între ele spre exemplu Germania îi dă Austriei 12 puncte și invers. Și că tot vorbeam de Austria.. bine, știți cine a câștigat, nu?
Eu nu am nimic cu ea/el dar mai degrabă cred că a câștigat fiindcă avea altă orientare și cumva toate țările au vrut să-și arate sprijinul pentru asta. Însă melodia nu mi s-a părut cine știe ce. Mai degrabă câștigau olandezii cu melodia lor (superbă) sau tipul ăla din Albania.
Cu toate acestea cred că această competiție nu-și prea mai are rostul. Mai bine o trimiteam pe Naomi sau îi propuneam Paulei să-și pună o barbă.

Cine credeți că merita locul 1?

Revin cu recenzia cărții Căutând-o pe Alaska de John Green cât de curând! :)

5 comentarii:

  1. Sinceră să fiu, melodia Paulei și a lui Ovi a fost una destul de bună dar, dacă mă întrebi pe mine, nu se compară cu cea din 2010. Este adevărat că de obicei, punctajele bune vin de la țările vecine. Nu știu de ce întâmplă asta, fie datoria de „buni vecini” sau este poate, altceva la mijloc. Mie mi-au plăcut mult finlandezii, asta probabil din cauză că îmi place mult rock-ul. Din câte am citit, câștigătorul nu este homosexual și a vrut să apară îmbrăcat așa pentru că probabil a vrut să arate ce divă se ascunde în interiorul fiecărui bărbat (bine, de fapt, motivul e altul). Iar, până la urmă, melodia a fost destul de bună. Și Suedia sau Germania mi-au plăcut și într-adevăr, Olanda a fost chiar bună. Dar asta este viața, aș fi crezut că România ar fi ocupat una dintre pozițiile fruntașe însă, până la urmă, nu putem influența noi voturile și ce a fost, a fost. Nu putem decât să sperăm pentru anul care urmează și să fim optimiști!
    Zi faină să ai
    pupici, bobiță

    RăspundețiȘtergere
  2. Uau,chiar ai dreptate.Adevărul e că eurovisionul s-a cam transformat într-o mare porcărie,afacere..nu mai e ceea ce a fost.

    RăspundețiȘtergere
  3. Mie mi-a plăcut cum au cântat gemenele din Rusia, blonda din Suedia, tipa din Spania, dar şi Paula şi Ovi. Nu ştiu ce pe cine să aleg, au fost mai multe melodii frumoase. Până şi Austria a avut o melodie bună, chiar dacă cel bară cea care a interpretat-o are o faţă oribilă.
    Oricum, e penibil clasamentul. :x

    RăspundețiȘtergere
  4. Eu sincer cred că dacă nu ar fi avut și păr lung, și barbă, nu ar fi fost atât de votat. Ok, melodia bună, dar au fost altele mult mai bune, dar mult mai puțin apreciate.
    Mie de exemplu mi-a plăcut la nebunie Slovenia, a ieșit la coadă. De ce, nu înțeleg. Muntenegru a avut iar o melodie frumoasă, cu un artist foarte adorabil, înalt, dar cu fața de kind guy. Belarus și Danemarca, poate și Ungaria, iar mi-au plăcut.
    Olanda mie nu mi s-a părut de locul 2. Nu înțeleg de ce atâtor oameni le-a plăcut atât de mult, nu are nimic special. În schimb, Suedia iar a fost foarte bună și speram că va câștiga, sau va ieși măcar pe locul 2 ;w;
    Tata era sigur că România intră prin primele 5, că am avut melodie bună. Eu aș fi preferat ca punctajul nostru să fi fost dat Sloveniei. Sunt încă așa supărată din cauza aspectului ăstuia!!

    RăspundețiȘtergere
  5. Noi nu am avut o femeie cu barba ? Adica Ouatu a venit la Eurovision intr-o rochie ,avea barba si vocea lui seamana cu a unei femei .. de ce nu am castigat? idk!
    Mie mi-a placut mult Suedia chiar si Finlandezi au avut o melodie super..Si Germania ..iar noi meritam mai multe puncte dar mna..

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?