luni, 27 august 2012

7 Facebook-ul şi maniacii lui

Aproape toată lumea are în ziua de azi un cont pe măreţul site de socializare Facebook . A devenit deja un lucru ruşinos să nu ai cont , şi ştiu persoane care spun ca să nu se facă de râs -

- Ai cont pe Facebook ?
- Da , am .
- Şi cum te numeşti ? Nu e niciun cont cu numele tău . 
- Mă numesc Dark ăă , Dark ăăă , caută Dark şi o să mă găseşti tu ! 

După ce îţi faci un cont şi adaugi persoanele care le cunoşti , primeşti imediat o mulţime de cereri de prietenie de la persoane care nu le-ai văzut niciodată . Acestea îţi dau like la toate pozele aşteptând şi de la tine un like . Dar de ce aproape toată lumea tânjeşte după like-uri ? Că doar nu-i face mai deştepţi .. Am început şi eu să primesc mesaje de genul-

Heii ;x ce drăgutsă eshti . îmi dai şi mie un like la poza de profil ;x;x ?

Înafară de like-uri , toată lumea tânjeşte să aibă câţi mai mulţi prieteni , majoritatea dintre aceştia ciudaţi . Cum vine ziua ta începi să primeşti o groază de " la mulţi ani " doar pentru că în dreapta paginii scrie că e ziua ta . Poate şi asta e un şiretlic pentru a aduna like-uri , dar la mine nu merge . Eu cred că aceste persoane vor să devină un soi de vedete şi îşi petrec toată ziua dând cereri de prietenie şi cerşind like-uri . Sunt în stare să-şi facă poze goale !
Apropo de mulţimea de prieteni care îi au unii pe Facebook , vreau să vă spun şi o fază dintr-o oră de Geografie .

Profesorul - Urbea X se situează în Muntenia şi are 1.000 locuitori
O colegă - Vaai ! Doar atât ? Numai eu am 1.000 prieteni pe Facebook . 


Cât despre vârsta persoanelor ce stau pe Facebook .. aceasta variază între 6 ani şi 70 . Până şi bunica mea are aşa ceva ! Pun pariu că unii o să-şi pună rudele să le adauge în coşciug laptopul ca să intre pe Facebook în viaţa de apoi. laughing

7 comentarii:

  1. Mda me enerveaza cat de multa atentie se acorda pe facebook. Majoritatea persoanelor aduna "prieteni" cu caruta, numai pt likeuri si lauda. O persoana cu 1000 de prieteni adauga o poza, fie ea oribila, si in 30 de minute are pe putin 20 de likeuri. Iar cu urarile, ce rost are sa primesti un la multi ani aruncat de la cineva random, care nici macar nu intra pe profilul tau, ci completeaza numai in ferestruica aia un "la multi ani"

    RăspundețiȘtergere
  2. Eu personal nu ţin Facebook-ul decât să dau like la trupe. În niciun caz să dau like la toate ''paraşutistele'' alea!

    Apropo, îmi place mult aspectul blogului. Şi cum ai activat emoticoanele că n-am nicio idee?

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mulţumesc mult . Nu am activat emoticoanele , nici nu ştiu dacă există aşa ceva . Eu doar am copiat url-ul imaginii emoticonului şi l-am pus aici .

      Ștergere
  3. Si pe mine ma enerveaza astia care cersesc likeuri :)) eu am 1000 si cv de prieteni si toti sunt din orasul meu, poate vreo 3 din alt oras.

    RăspundețiȘtergere
  4. Facebook-ul a fost okay înainte ca toată turma să se mute de pe hi5. Pe mine una mă omoară notificările aplicaţiilor pe care nici măcar nu le-am deschis...da' să le mai fi jucat!
    Şi eu am mulţi "prieteni" din care nu cunosc mai mult de 100.
    Şi de când s-a instalat timeline-ul, nu-mi vine să intru pe el. Intru doar pentru a vedea ce au mai făcut prietenii, colegii...în rest mă uit la postările trupelor mele.
    În încheiere...Facebook-ul a devenit ca toate celelalte reţele de socializare: varză. Să vezi ce e acum pe Twitter...

    RăspundețiȘtergere
  5. ,,Pun pariu că unii o să-şi pună rudele să le adauge în coşciug laptopul ca să intre pe Facebook în viaţa de apoi."-Tare asta!:))
    Oricum nu mi-a placut niciodata Facebook-ul.E pentru oamenii pe care ii freaca grija de altii(pentru ca pe fb vezi ce a zis ala,ce a facut nu stiu cine,cine a dat like,cine e pe chat,cine ce poza a adaugat..).Si mai sunt si tipele care se idolatrizeaza pe sine si tin facebookul ca toata lumea sa le vada splendoarea(ranjetul si fundul in acest gaz)

    RăspundețiȘtergere
  6. Îh! Facebook-ul e cea mai îngrozitoare invenție! Îmi vine să mor când mai spune o colegă : „O cunoști pe Nadina nu-știu-cum, de pe Facebook?” sau „Da, îi Alex Xd.” Ce nume sunt astea, Dumnezeule? x_X
    Eu am doar 140 și ceva de prieteni și sunt mulțumită cu ei. 85% sunt colegi de-ai mei, sau alte persoane cretine din școală. Cert e că îi cunosc pe toți. Asta și pentru că nu dau accept fiecărei cereri de prietenie. Nu te cunosc, du-te și plimbă-ți piatra. :d

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?