joi, 30 mai 2013

8 If you're 222 then I'm 666


Bună, şoricei!
Cei de clasa a opta să se bucure de puţinul timp liber pe care-l au şi pe care-l pierd cu bazaconiile mele, iar restul.. am terminat cu tezele, vine vacanţa! Da, da.. party reading until the morning light! 
Luna aceasta am cam fost ocupaţi toţi cu tezele, însă, deşi n-am postat şi comentat, am citit ce aţi mai scris pe aici. Promit că revin şi eu în forţă - imediat apare recenzia de la Casa întunericului, Stephen King. 
Tezele mele.. la română am luat maxim la eseu şi mi-a căzut Fahrenheit 451 ( chiar merită citită ), însă, n-am prea avut timp pentru celelalte exerciţii - 10 minute pentru prostioare din alea cu trăsături blah blah blah şi am luat 9. La info ne-a dat omuleţul de la Michelin un întreg subiect de bac - pentru info intensiv ( deşi noi nu suntem ), pe aia am cam scrântit-o, dar nu sunt singura. La fizică am luat 7, dar, având în vedere că cea mai mare notă este 8, este foarte bine. Astăzi.. am fost în iad iar Satana ne-a dat teză, mă refer la matematica.. of course. Însă a fost chiar foarte bine - al doilea exerciţiu a fost exact ca la 9b! Am avut 2 exerciţii, unul cu algebră, celalalt cu trigonometrie. N-a fost chiar atât de rău. 
Şi avem noi o vorbă..

"If you're 222 (grades) then I'm 666"
"V-am dat acest test ca să vă ridic media"
-numai de 2 şi de 3-
- Words of wisdom by Satan

Chiar ţineam să vă spun asta.. la ora de franceză am văzut un film super, se numeşte Love me if you dare. La engleză am văzut o parodie de la Twilight, dar pe asta nu v-o recomand. 

Nu în ultimul rând vreau să vă întreb dacă aţi auzit de trupa asta, mai ales de melodia asta.

La mulţi ani de ziua copilului!!

8 comentarii:

 1. Mulţumim,la fel şi ţie!:o3
  Câh,matematica asta!E bine că eu nu prea-mi bat capul cu ea :)).

  RăspundețiȘtergere
 2. N-am auzit în viaţa mea de trupa asta, dar promite ceva. :) Îmi place timbrul solistului, deci am să mai ascult ceva melodii de la ei. Asta-i genială! :3
  Creşte inima în mine când văd încă pe cineva care are aceeaşi "atracţie" ca şi mine faţă de matematică! :x Şi nouă ne-a dat lucrare, marţi.. :-l

  RăspundețiȘtergere
 3. N-am auzit de trupa asta până acum :D.
  Să știi că mie-mi place matematica, nu e așa urâtă.. cred.
  Bravo pentru rezultatele tale !

  RăspundețiȘtergere
 4. La mulți ani! Prin clasa a XII-a, o să ți se pară neobișnuit să vezi cifre în exercițiile de mate! =))

  RăspundețiȘtergere
 5. nominalizare :D

  http://denisamada.blogspot.ro/2013/06/versatile-blogger-award.html

  RăspundețiȘtergere
 6. Cât de tare e prima poză!
  Și eu mai fac asta cu triunghiurile. Mai mereu.
  Drăguț ăsta Satan al vostru. :))

  RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?