vineri, 17 august 2012

1 Festivalul verii

Pe 25 august începe Festivalul Verii în oraşul meu . Anul trecut nu s-a organizat fiindcă erau prea mulţi golani ce făceau mizerie pe străzi . Anul acesta , fiindcă s-a schimbat primarul , era mai mult ca sigur că vor arunca cu banii în câini pentru a satisface poporul .
Uitându-mă la lista cu invitaţi , m-am decis că nu mă voi duce . Speram că vor veni Iris , Direcţia 5 , poate şi Horia Brenciu sau Fără Zahăr - că doar sunt din judeţul nostru . Invitaţii de anul acesta sunt Alex Velea , CRBL şi Andreea Bănică cu al ei Petrişor .
Normal , primarul a decis să vină cineva care este ascultat în masă , dar sigur mai mult de 2 mii de oameni îşi doresc să-i vadă pe primii artişti enumeraţi . Adevărul trist este că mai mult de 50% vin la festival doar ca să bea bere ca porcii şi să vomite pe acolo . Mai sunt şi vânzătorii care mai mult şutesc decât vând .
Dacă nu vine nimeni care promovează muzica bună nici nu sunt curioasă să mă duc să văd câte E-uri au băgat în vata aia de zahăr în toate culorile sau ce maşinării au adus .

Apropo , elevi , mai avem doar 3 săptămâni de vacanţă ! 

Un comentariu:

  1. La noi, de zilele oraşului au fost Fără Zahăr. Şi cred că şi pe cei pe care i-ai enumarat mai sus (nu ăia la care ar merita să mergi) au trecut pe la noi prin Zalău de când a venit vara.
    Nici eu nu am fost la aşa ceva şi crede-mă, nu am pierdut nimic!

    Uuu, 3 săptămâni zici :>
    Oana e un bobocel xd.

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?