luni, 3 septembrie 2012

3 Ted - recenzie


Ted 
Rating  - o comedie drăguță ce trebuie să o vezi neapărat !

Filmul începe cu povestea lui John Bennett , un băiețel de opt ani ce nu avea niciun prieten . De Crăciun acesta a primit un ursuleț cu numele Teddy  . Toate bune și frumoase până când John își dorește ca Teddy să fie real . 
Dorința sa se împlinește iar Ted devine primul camarad al lui John . Vestea se răspândește iar Ted devine popular împreună cu stăpânul său ce își face primii prieteni .. umani . 

peste 30 de ani însă ..

John se angajează la o firmă de asigurări pentru mașini , se îndrăgostește de o fată superbă din greșeală într-un club dar tot nu se poate despărți de dragul lui Ted , cu care vede seriale amuzante și fumează . Ursulețul nu mai este atât de cuminte ca înainte , înjură și a început să se uite după fete .
Lori , prietena sa este deranjată de faptul că John uită uneori de planurile lor fiindcă stă cu Ted . Într-un moment romantic când Lori crede că John o pune pe primul plan , Ted intră în cameră iar amicii încep să fredoneze cântecul tunetului . 
După ce Ted își face de cap cu multe fete , cuplul decide ca acesta să se mute în propriul apartament și să se angajeze . Deși Ted a făcut tot posibilul să nu-și ia o slujbă , a fost angajat la un supermarket . Acolo întâlnește o fată și formează și ei un cuplu . John uită încă o dată de petrecerea lui Lori stând cu Ted și cu eroul lor din desenele animate preferat . Prietena sa se enervează și decide să se despartă de John . Acesta se ceartă cu Ted și îi spune că nu mai vrea să vorbească cu el .
Ted este capturat de niște ticăloși obsedați . Unul dintre aceștia este un băiat ce i-a rupt o ureche ursulețului fiindcă a înjurat . Disperat , jucăria de pluș îl sună pe John , care încerca atunci să se împace cu Lori , însă este capturat de tatăl băiatului și trântit în mașina acestuia . Cuplul îi urmărește , ajung pe un stadion , iar Ted este rupt în două bucăți de către ticălos . Aici a fost momentul când mi-au curs câteva lacrimi ..
Ursulețul devine doar o jucărie de pluș , Lori îl coase și își pune dorința ca Ted să revină " înapoi la viață " . John îl descoperă și se bucură că îl are înapoi . 
De atunci John , Lori și Ted au rămas trei prieteni inseparabili . 

3 comentarii:

  1. trebuia sa zici spoiler alert..
    pare foarte interesanta ideea filmului :D

    RăspundețiȘtergere
  2. Ah, asta e prea de tot =))
    Mă bate rău gândul să-l văd. :-?
    Sper să pot face rost de el în timp util!

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu l-am vazut, a fost foarte amuzant, Ted e de groaza :)) Putin, finalul a fost trist, dar apoi totul a fost ok. Mila Kunis e superba :) O, si cantecul tunetului e penal =))

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?