joi, 1 noiembrie 2012

4 " VE-TI merge LA iad "

*Nu că aș avea ceva cu creștinismul , dar trebuia să scriu acest articol !

Cred că toată lumea a auzit că vin Rammstein în România pe 28 iulie . Ei bine , cred că voi ajunge și eu , având în vedere că sunt fana lor de trei ani și ceva și mi-am dorit să merg la un concert de-al lor .
Citeam și eu știrile din muzică astăzi și sunt redirecționată pe un articol de pe Gândul . Îl citesc și dau jos la comentarii - fiindcă știu că pe site-urile astea prea cunoscute sunt o groază de tembeli ce-și etalează cunoștiințele de gramatică . Își mai etalează și creștinismul doar așa când vine o trupă sau în biserică , în rest ocupațiile lor fiind apariție la știrile orei cinci .
Și ghiciți cine este norocosul care , vorba Alexandrei , va deveni un personaj pe blog .

Așa de tare mă enervează cocalarii ăștia cu eșarfe la gât și mânjiți cu luciu de buze ce dau diferite simboluri focului . Dacă aprinzi focul în sobă înseamna că te vei duce în iad ? Dacă realizezi câți de mulți "jm3keraShy" din ăștia sunt , sigur ne ducem în iad !
Gramatica lui îmi zgârie ochii , dar nu în ultimul rând vreau să le spun tuturor ce au această părere , și anume că cei care ascultă rock sunt sataniști , că s-au înșelat amarnic .

Mai bine s-ar întoarce la manelele lui , săracul ..

4 comentarii:

  1. N-ai ce să le faci decât să îi laşi în prostia lor. Nu se vor deştepta niciodată.

    RăspundețiȘtergere
  2. Ce analfabet :))))))))) Se vede că nici el nu ştie ce vorbeşte!

    RăspundețiȘtergere
  3. De ce lumea trebuie sa te judece ca asculti rock?Asta iti place,asta esti, eu nu i-am zis nimic ca asculta muzica bisericeasca sau manele!

    RăspundețiȘtergere
  4. Deci nu am voie să pun ceva la fiert pe aragaz pentru că flăcările alea reprezintă iadul? .. Dure-m-ar. Ne vedem la iad!

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?