vineri, 28 decembrie 2012

4 Vreau sa zbor

Am în posesie doar o pereche aripi de ciocolată camuflate de o frișcă spumoasă vieneză . S-ar contopi perfect cu înghețata de vanilie așezată pe biscuiții albaștri ai cerului .
Uneori urăsc această boltă , biscuiții se preschimbă în pietre gri și înghețata se topește și se preschimbă în nea . Câteodată e atât de dulce încât intri în diabet doar gândindu-te . Seamănă mai degrabă cu o pictură impresionistă , tușele violet , cele oranj și cele rozii se contopesc și reprezintă conturul unor lucruri înțelese doar de visători . Pot fi întrebările ce-ți dau răspunsurile .
Sunt pregătită să zbor și sunt pregătită să mă prăbușesc . Soarele aparent inofensiv îmi va topi aripile iar norii , micii ei supuși , vor fugi . Nimic nu se compară cu acea priveliște când cazi .. aproape mai zărești cu lacrimi în ochi acel loc .. locul unde îți doreai așa de mult să ajungi și tărâmul unde vei sosi . E ca o scurtă ultimă bucurie înainte de o îndelungată tristețe .
Pregătiți-vă .. cerul va avea culoarea ciocolatei .

4 comentarii:

  1. Ok, deci chestia asta e geniala!
    Deja imi vine sa ma omor ca mi-am propus sa nu mai mananc nimic dulce. Doar postarea asta ma face sa-mi abandonez regimul :))

    RăspundețiȘtergere
  2. Foarte draguttttt !
    Turta dulce .
    Nu stiu de ce dar m-am gandit la turta dulce is la povestile alea ale copilariei in care tot ce-ti puteai dorii erau cat mai mult bomboane.
    Imi faci imaginatia sa lucreze , foarte dragut . <3

    RăspundețiȘtergere
  3. Mi-aş dori să plouă cu ciocolată :)

    Apropo, am găsit aici ''Piciul'': http://ro.scribd.com/doc/51282671/Alphonse-Daudet-Piciul
    În caz că o să o citeşti, sper să-ţi placă!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Imediat ce o listez , o citesc :-) .
      Mulțumesc mult !
      Un nou an fericit ! >:D<

      Ștergere

Ce părere ai?