luni, 22 aprilie 2013

5 Primele 100 de cuvinte - Casa întunericului de Stephen King

"Chiar aici și-acum, după cum obișnuia să spună un vechi prieten, ne aflăm în prezentul fluid, unde clarviziunea nu garantează niciodată o vedere perfectă. Aici: cam la șaizeci de metri, înălțimea la care un vultur planează deasupra marginii vest-îndepărtate a Wisconsinului, unde meandrele fluviului Mississipi trasează o graniță naturală. Acum: o dimineață de vineri la mijlocul lui iunie la câțiva ani după trecerea deopotrivă într-un nou secol și într-un nou mileniu, cu mersul lor nestatornic atât de ascuns, încât un orb are șanse mai mari de-a vedea ce ne așteaptă decât noi toți laolaltă. Chiar aici.. "

în curând apare și recenzia.. :)

5 comentarii:

  1. Draguuut ;;) Tot ce poarta amprenta Regelui ma fascineaza. N-am citit decat The shinning, dar vreau sa citesc mai mult <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Genial!Stephen King chiar îşi merită numele de familie :)))

    RăspundețiȘtergere
  3. Abia astept sa citesc si eu ceva de Stephen King, am tot promis de multa vreme ca voi incepe cel putin un roman de-al sau, dar nu m-am tinut de promisiune... As vrea sa incep cu "Salem's Lot" totusi. Oricum, abia astept recenzia ta la aceasta carte :)

    Dee.

    RăspundețiȘtergere
  4. Măi, măi, măi! Cineva s-a dat bine pe Stephen King şi John Saul! Ah, sunt mândră! Eu am citit de la el The Shining, Colorado Kid, Mobilul, Cimitirul animalelor, Salem's Lot şi în acest moment citesc Oraşul BântuIT.

    Abia aştept recenzia! :-ss

    RăspundețiȘtergere
  5. Ce dragut!!M-ai facut curioasa,am vrut sa imprumut cartea de la o colega ,acum stiu sigur ca o voi face!Astept si recenzia...:>:D<

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?