luni, 13 mai 2013

4 Hitul verii?

-no offence-

După ce toţi ne-am săturat cu arhicunoscuta ( şi pe cât de ştiută e, pe atât de stupidă ) Vara nu dorm, ajungând să afirme şi ascultătorii că e stupidă, a venit timpul să aflăm pe ce melodie stupidă se va destrăbăla poporul vara aceasta!
Din păcate le-am auzit, fugitiv, aşa că le fac o listuţă aici ca să nu le auziţi şi voi ( d-apăi să le căutaţi din curiozitate! ).

1. Viva Mamaia - Loredana şi alţii
Ca toate celelalte videoclipuri ăsta e stupid. Dar trece de limită! Loredana e jurată la Vocea româniei, şi are pretenţii, când ea cântă ca un borcan de murături. Ea şi Alex Velea şi Cabron au luat o grăăămadă de bani pe această melodie de calitate inferioară care (slavă celui de jos) nu prea e apreciată de publicul larg.
Scurt rezumat al videoclipului şi a melodiei ( să nu vă mânânce degetele să tastaţi aşa ceva )
Cum începe melodia, auzim acorduri în stil " ra ra ra ra di di di di ţâgani peste tăt fără să ştii, furăm telefoane, ne plac femei goale, suntem ţâgani "  ( din păcate sunt foarte mulţi în Mamaia şi nimeni nu face nimic, aşadar trebuia să fie un fel de manea melodia asta, nu? ). Apoi o vedem pe Loredana, diva, într-un costum penibil şi începe să cânte ceva care o reprezintă Oi, oi, oi, oi viva Mamaia. Păi na, ce să-i faci, la vârsta ei, tona de machiaj îţi cam trage faţa-n jos, şi nu, să trăiască Loredana (Mamaia). Apoi vine respectabilul primar într-o barcă cu femei uşuratice, iar de aspectul ăsta nu mă iau, fiindcă mă doare undeva de politică. Vine Alex Velea, începe să cânte ceva abstract din care înţelegi ceva de Gucci şi cam atât. Dar şi-a primit paralele? Şi le-a primit. Poţi să spui cele mai mari imbecilităţi într-o melodie ca asta că tot o să fie pe locul 1.

2. Perfect fără tine ( nu prea se încadrează aici ) - Vama
Vama (şi Veche) obişnuia să fie o trupă drăguţă, iar din câte am auzit Chirilă chiar scrie bine. Nu mă declar un fan, dar melodiile de pe ultimul album au fost drăguţe. Dar asta mi se pare prea comercială. Nu ştiu cum să vă explic.. e prea strânsă de gât, aşa, ca să mai intre o piesă în album şi fiindcă avem parale de pe concerte să-i facem şi clip. Şi parcă nu e stilul lor..

3. Dă-te-n dragostea mea - Connect-r
De parcă nu era de ajuns ca vara trecută să fie ăsta peste tot. Na, iată-l şi acum. N-am avut răbdare să ascult tot, dar deja se ştie despre ce e vorba cu accentele suave de la început de manea. Ritmul şi versurile sunt asemănătoare cu fostul hit. Nimic spectaculos. Bine că n-are videoclip ca să nu-l vedem holbându-se la funduri goale.

4. Gentleman - PSY
Nu din nou! Din nou, e cam acelaşi lucru cu fosta melodie. Numai că videoclipul e mai pervers. De aia presupun că are şi mai multe vizualizări. Dacă aşa e viziunea unora despre cum ar trebui să fie un gentleman.. nu mai am cuvinte.

5. Spre mare - INNA
Dă sonorul mai încet... Niciodată n-am apreciat-o, dar mă bucur măcar că acum stăpâneşte mai bine engleza.. mare vedetă internaţională se mai dădea cu o engleză de două parale.

P.S - Aveți niște concursuri drăguțe aici http://nebuniaisifacelocprintrenoi.wordpress.com/2013/05/12/concurs-legile-atractiei/ și aici http://vis-saurealitate.blogspot.ro/2013/05/concurs-divergent-si-insurgent-de.html. Succes!

4 comentarii:

 1. Ahh,mie îmi spui!Cât m-am săturat!
  Ce-i drept,îmi place melodia Gentleman:).Desigur că nu e o capodoperă,e o altă piesă comercială,dar măcar te distrează.De celelalte nu am rost să mai spun nimic.Sunt la pământ.Melodiile româneşti devin uşor-uşor manele,iar versurile şi ritmul reflectă acest lucru.

  RăspundețiȘtergere
 2. Am sa spun doar ca tot ce iese din Romania e ciudat(si la propriu si la figurat) si bia bianca are dreptate cu video-ul de la gentelman...e amuzant.....si pervers dar asta e partea a doua...

  RăspundețiȘtergere
 3. Loredana cel puţin m-a scârbit rău. Exact cum ai spus şi tu, fiind jurată la un concurs cu asemenea pretenţii, mă aşteptam şi ea să aibă nişte pretenţii de la ea însăşi care să nu implice melodii atât de jalnice şi de comerciale încât atunci când le asculţi să îţi vină să-ţi bagi radio-ul în vasul de la toaletă şi apoi să tragi apa.
  Sincer, n-am auzit melodia şi sper nici să nu o aud părea curând. Numai când aud Velea mi se ridică părul pe mine...
  Restul melodiilor nu are rost să le mai comentez pentru că sunt atât de deplorabile încât nici nu vreau să mă gândesc prea mult la versurile lor lipsite de orice noimă. Mă sperie de la o vară la alta faptul că românu' nu poate şi el să asculte muzică... acceptabilă. Nu spun vârful, pentru că îmi imaginez că suntem înconjuraţi şi de oameni mai.. liminaţi, da' măcar melodii mai rezonabile decât astea ascultate în prezent.
  Mare dreptate ai în tot ceea ce zici! :)

  RăspundețiȘtergere
 4. Eu sunt bine mersi protejată de căcaturile fonice. Nici nu vreau să le ascult. Am căştile mele, playlist-ul şi dusă sunt! :))

  RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?