vineri, 9 noiembrie 2012

5 "Make-up artist" la 10 ani !

.. sau cel puțin asta cred ele !

După succesul ce l-a avut această fetiță cu tutorialul ei cu un machiaj de club - vorbesc despre asta - au apărut mult mai multe tutoriale cu machiaje făcute de fete de 10 ani sau mai puțin .
În loc să coloreze o coală de hârtie astea își pun pe față tone de machiaj de proastă calitate . Și mai pun asta și pe Youtube .
Dar acum încă o fată face același lucru - link .  În primul rând își strică tenul cu prostiile alea de machiaje ( mă refer la Ruby Rose ) ce costă un leu și le găsești la orice magazin de cartier .
Cred că toată dorința asta de a se machia a fetelor mici provine de la păpușile Barbie cu care se joacă , ele având sânii ca două bidoane și o groază de machiaj pe față . Asta consideră ele perfecțiunea .

Și până la urmă cu ce te ajută să te schimbi radical prin machiaj ? Persoanele tot îți vor cunoaște adevărata față într-o zi ..

În ultimul rând vreau să vă propun să vă destindeți cu un machiaj realizat cu paleta de copii 3+ ani !
http://www.youtube.com/watch?v=H1dFQqP1Gg8

5 comentarii:

  1. Am ramas uimita cand am vazut-o pe fata aia cu machiaj de club.Tot nu-mi vine sa cred asta.Ele sunt influentate atat de prost de societate.

    RăspundețiȘtergere
  2. Se numeste hipersexualizare.-.-E atat de oribil si dezgustator!..Dar lasa ca linkurile de tine nu-s nimic, ca are si comentarii negative(chiar destule)si poate ii vor da de gandit.
    Caut-o pe ,,Alexandra Comaneci"..Sa vezi aia ce pitipoanca in miniatura e,si totusi toti o incurajeaza!

    RăspundețiȘtergere
  3. Si eu am vazut ogramada de fetite de astea care cica se machiaza ..of, e rau :-j

    RăspundețiȘtergere
  4. În primul rând.. Cum ai dat peste asta?! o.o În al doilea rând, pe lângă Alexandra Comăneci sugerată de Suky, mai este una Princess Nikko, modelul Alexandrei. Sincer, când le văd pe astea râd şi mă crucesc în acelaşi timp. Mi-e milă de noi.

    RăspundețiȘtergere
  5. Pe de o parte e de râs, dar pe de altă parte chiar deloc! Pentru că copchiii ăştia reprezintă viitorul...vina părinţilor că nu ştiu să-şi educe odraslele! Recunosc, şi eu am râs când vedeam videoclipul pentru că nu te poţi abţine atunci când vezi aşa ceva.:))

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?