miercuri, 13 februarie 2013

7 Multă, multă, ciocolată!


E pe cale să vină o nouă sărbătoare comercială! După setea ăstora de bani în curând va exista o sărbătoare în fiecare zi. Și așa sunt deja mulți "sfinți" , așa că..
Însă noi, oamenii care au ceva la mansardă, va trebui să ne chinuim puțin ca să obținem ceea ce dorim. Trebuie să ne lăsăm orbiți de rozul omniprezent în această lună, să încercăm să nu ne spânzurăm în inimioare și să ajungem la..
CIOCOLATĂ!
De ce ? Nu cred că trebuie să vă mai dau infinitatea de motive pentru care avem nevoie de ea. Acum se aduc cele mai bune sortimente și au și un preț convenabil. Trebuie să ne ungem și noi suflețelul cu ceva, nu? Nimic nu se compară cu o seară în care stăm înfășurate într-o pătură pufoasă, înconjurate de ciocolată și cu o carte pe care ne chinuim să n-o murdărim.
Personal mi-a plăcut ciocolata de la Milka cu dropsuri colorate înăuntru, însă am o pasiune încă de când eram mică după acele praline în formă de scoici.

Ce preferințe aveți voi? Invadați magazinele :D

7 comentarii:

  1. Trufe,trufe peste tot si ciocolata alba de toate felurile. Mmmm, pralinele(in general) sunt delicioase. Prajituri cu ciocolata, biscuiti Oreo... Mmm miam-miam. Inghetata de vanilie ohhh, cate bunatati.

    RăspundețiȘtergere
  2. Nu sunt foarte pretentioasa cand vine vorba de dulciuri, imi plac aproape toate ciocolatile, dar cel mai mult imi place cele amaruuuuui! <3 cu 80% ciocolata neagra mmmm :))) Marca mea preferata de ciocolata e Heidi :)
    Mi-ai facut pofta cu postul asta, sa stii.. :))

    RăspundețiȘtergere
  3. Eu mănânc ciocolată de oricare -ciocolatăăăăăă!!!-. În afară de cea cu alune, pentru că sunt cam alergică la ele :)

    RăspundețiȘtergere
  4. Coreect. Cam ăsta e singurul motiv pentru care port puțin (o fărâmă mică, mică) de respect pentru ziua de mâine. CIOCOLATĂ. Ai nimerit fix în domeniul meu :)) Înghețată cu ciocolată (da, și iarna!). Poiana cu alune. Ciocolată amăruie. ADOR Cripsy Snax de la Milka (Când le mănânci, parcă guști un colț de Rai <3 ) Kandia cu biscuiți. Fericire la pachet :))
    Mi-ai făcut poftă. -.- Te bat :))

    RăspundețiȘtergere
  5. Probabil ca si la mine e de-asemenea un "modus vivendi".Nu se poate trai fara ciocolata.Preferata mea e Milka cu capsuni...E ceva mai delicios decat asta?

    RăspundețiȘtergere
  6. Ciocolată?
    Eu nu o prea aleg când vine vorba de dulciuri. O napolitană învelită în ciocolată, poate... dar nu ciocolată. Ioi, sunt o ciudăţenie a naturii! :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Ciocolata-i buna , da ingrasa ! :| Tot ce e bun iti face corpul nu prea bun..desigur , daca esti ca mine , o pofticioasa + gurmanda care se mai si ingrasa ..
    Imi place aproape orice tip de ciocolata , imi place Heidi , Milka si bineinteles praline de orice fel . <3

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?