duminică, 13 octombrie 2013

4 Te plictisești?


Nu mai insista. N-am să mă mai întorc. Te plictisești nițel, nu? Nu te-ai săturat să mă tot suni promițându-mi luna de pe cer, spunându-mi că te-ai schimbat? Știi ceva? Sunt sigură că n-ai făcut-o.
Am pierdut prea mult timp cu tine, chiar dacă a fost aproximativ o lună, însă mă bucur că mi-am dat seama totuși repede că am fost o fraieră și că trebuie să mă îndepărtez. A fost momentul oportun și nu ți-am spus nimic, nu ți-am scris măcar un mesaj. Nu meriți nici măcar atât.
Mi-ai provocat prea multe probleme, prea multe regrete ca măcar să te mai pot privi. Acum am învățat ce e iubirea adevărată, acum sunt fericită. Tu nu. Sincer, mă bucur pentru tine. Nici măcar n-ai prieteni adevărați. Îi folosești pe toți. Ce să-ți mai zic, vei avea un viitor minunat pe toate planurile. Mai e puțin și voi pleca de aici. Poate în altă țară. Nici măcar n-ai să poți ajunge la mine. Poate doar la circ. 
Nu mai poți face nimic ca să mă faci măcar să-mi schimb părerea despre tine.
Și cu asta,
te-am uitat. 

Cu sinceritate,
o persoană care nu te cunoaște

4 comentarii:

  1. Foarte frumos. Poate par puțin pe dinafară, dar e de-a dreptul frumos! Un mod superb de a exprima sentimentele pe care le simte orice fată, inevitabil!

    RăspundețiȘtergere
  2. Scuza-ma ca iti spun dar ai un blog varza!
    Al meu este mai de calitate fata de al tau!!!

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?