vineri, 27 iunie 2014

5 În curs de apariție // Editura RAO

Conexiunea de Imogen Howson
Elisa avea totul: frumuseţe, popularitate şi un viitor strălucit. Dar în ultimii trei ani, se confruntă cu viziuni terifiante, dureri şi vânătai misterioase din senin. În cele din urmă i se promite un leac - o operaţie minoră pentru a arde partea hiperactivă a creierului său - dar înainte de procedură, ea descoperă adevărul şocant din spatele halucinaţiilor sale: vedea lumea prin ochii altei fete. Când Elisa află că geamăna sa telepatică este subictul unor experimente guvernamentale, fetele fug, ducând cu ele secrete pentru care merită să ucizi, în acest thriller romantic şi futurist.




Fata care a îmblânzit vântul de Meg Medina
Din momentul în care Sonia Ocampo sosi pe lume, vânătă şi tremurând, speranţele, visele şi temerile celorlalţi au cântărit greu pe umerii săi. Dacă încrederea sa în sine ar fi atât de puternică precum credinţa lor în ea! Aceasta este o poveste despre schimbare în vremuri dificile. Este o poveste despre sacrificiu. Si, mai presus de toate, este despre lupta pentru un viitor mai bun - pentru dragoste. Un roman pătrunzător din partea unei voci noi şi puternice.




Ambele romane mi se par destul de interesante. Când am început să citesc descrierea primei cărți prezentate m-am gândit că nu merită. Însă sunt câteva detalii care-mi stârnesc curiozitatea și-am să cumpăr cartea. Vă promit o recenzie pe măsură! x

5 comentarii:

  1. Descrierile par foarte interesante si de asemeni copertile sunt foarte frumoase <3

    RăspundețiȘtergere
  2. Grozavă coperta primei cărţi. Vai, cât mă bucur că încă mai apar cărţi de calitate şi la noi. Mi-ar plăcea să apară cât mai multe şi să nu dureze atât de mult procesul ăsta. E foarte enervant când vezi că o carte a apărut în urmă cu nu-ştiu-câţi-ani în ţara de origine, iar la noi apare abia peste ani buni. Cum s-a întâmplat cu "Febra neagră" de Karen Marie Moning.

    RăspundețiȘtergere
  3. Ioiii,cât de interresante par cărțile.Și coperta ultimei cărți e chiar fascinantă...

    RăspundețiȘtergere
  4. Sincer, editura Rao este una dintre preferatele mele, nu cred că m-a dezamăgit încă o carte pe care o am de la ei (deși surprinzător nu am atât de multe cărți).
    Mie mi se pare foarte interesantă a doua carte, cred că o să mi-o cumpăr în cele din urmă, când o să apară pe piață, plus are o copertă tare frumoasă. Sper să nu fie o serie totuși (și dacă e, să nu fie prea lungă, haha, nu-mi prea plac seriile).

    RăspundețiȘtergere
  5. Le vreau pe amandoua! Suna foarte interesant.
    Te tuc!

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?