joi, 3 ianuarie 2013

10 Povestea unei maimute

Nu atingeți exponatul deși îl găsiți la orice colț de stradă ! 
Uneori mă întreb dacă unii dintre noi au evoluat .
Cum poți să nu o asemeni cu o maimuță când ea imită pe toată lumea , râde ca proasta și rânjește tembel ? Știu povestea , ele ca să aibă cât mai multe prietene , adică să fie populare , încep să se dea mari cu preferințele altora . Maimuțele imită , nu ?
Și asta m-a determinat să vă spun povestea unei foste colege , hai să-i spunem F. , așa cum ura ea să i se spună .
Intră în clasa noastră și se dă mare ascultătoare de death metal și expertă în engleză ( nu știa să pronunțe nici I )  . Bârfitoare așa cum a fost din totdeauna , o auzeam că le comenta pe celalalte ce purtau încă pe atunci tocuri și se machiau ( le imita și pentru atenție - cât e de stupid să te transformi în clovn ? ) . Când ele ascultau muzică de club în pauză ea se ducea într-un colț al clasei și asculta Truda . Îi plăcea tare mult faptul că era băgată în seamă de unele ce treceau pe lângă ea și remarcau " Vai , fată , cum poți să asculți prostia aia ? " . Într-un timp știu că fetele alea au inventat o bârfă - fiindcă ea stătea pur și simplu și se holba la pereți într-o minunată oră de chimie și-a primit calificativul de posedată .
Povestea asta cu " eu ascult doar metal " a durat puțin , așa doar ca să capteze puțină atenție și să se diferențieze de celelalte pițipoance deși era la fel . După s-a împrietenit cu toată clasa , defapt se ținea după tine și începea să-ți povestească ce urât se comporta cu părinții ei - " Și stai să-ți spun , maicămea a intrat aseară la mine în cameră și i-am spus - fă , unde te crezi , pe bulevard ? " . Apoi te întreba ce muzică asculți și începea să-ți spună că e mare fană , după care îți spunea numele unei melodii de la trupa respectivă - singura de altfel . Și așa a ajuns F. să se împrietenească cu toată școala , inclusiv cu băieții "bunoco-pletoso" ce o tratau ca pe un gunoi și ea nu-și dădea seama .
Se lăuda că fuma două pachete pe zi și că bea J&B . Se prefăcea că e beată pe messenger și începea să-ți trimită mesaje de aiurea . Și ca să te țină mai aproape de ea , îți mai punea și o poreclă stupidă - de obicei un aliment .
Nu a durat mult și F. și-a luat tălpășița de la liceul nostru ( ce bine! ) și a devenit , în 2012 cea mai mare fană One Direction , Justin Bieber și restul .. și a schimbat negrul cu roz . S-a transformat din fata dură și posedată în fata inocentă și copilăroasă , " ododododododo " .

Mai cunoașteți și alte maimuțe ? 

10 comentarii:

  1. O grămadă! Nu exagerez când spun asta. Astea nu ştiu ce principii au. Ce carieră! Sunt nişte proaste (un moment toncios).
    Din păcate nu sunt puţine tipele ca plastelina, de se modelează după cel cu care încearcă să lege o conversaţie. Povestea e una fericită, deşi finalul era parcă... de aşteptat. 1D e o trupă metal după unii (God!). Că nu-i 'black', asta e altceva.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Sigur , daca unul tine o chitara "artizanala" in mana ce nici macar nu se aude in melodie inseamna ca e ROCK/METAL ( astia nici macar nu stiu diferenta ) .
      Ah , poate cred ca nu-i black fiindca nu se imbraca in negru :)) .

      Ștergere
  2. Mi-ai amintit de două colege de la mine din clasă. Una o întreabă pe alta: - - ''- Îţi place filmul cutare?
    - A da, e frumos.
    - Mie nu-mi place.
    - Nici mie... :|''
    Dacă se tot înmulţesc maimuţele astea, noi ce putem face? Nu ne-a mai rămas decât să ne amuzăm pe seama lor.

    RăspundețiȘtergere
  3. Asa am eu o colega, sper sa scap cat mai repede de ea.
    Cred ca persoanele care fac asa -cum spune si Nimeni- vor doar atentie. Adica, daca rock-ul ar fi la moda maine, toate pitipoancele cred c-ar asculta -Doamne fereste!-, doar pentru ca asculta altu'.

    RăspundețiȘtergere
  4. Şi de la mine ai *iuu-huu!*.
    Primeşte-mi prima leapşă *puppy-eyes*
    >:D<

    RăspundețiȘtergere
  5. M-a amuzat un pic postarea, desi nu e de ras, e trist ca tot mai multe domnisoare au un astfel de comportament.

    RăspundețiȘtergere
  6. O doamne ! =))) Chiar asa ceva n-am mai vazut , pe deasupra mai e si prefacuta , astfel incat insulta toti ascultatorii de rock si chestii , hm.. :))))
    Chiar amuzant. :))

    RăspundețiȘtergere
  7. Cred ca esti o alta versiune de-a mea.
    POVESTE LUI F. ESTE LEITA CU F.DE LA MINE DIN CLASA.
    Oki.Devine ciudat.
    Pe bune.cand zic exact,zic exact.baiatii care ea crede ca o adora,defapt isi bat joc de ea,hainele rock,rade la orice,e 'prietena' cu toata lumea,baga porecle idioate,pe deasupra iti zice buna de 62348562 daca te vede de atatea ori intr-o zi.Si da bafta.*omoara-ma*Barfitoare.Dumnezeule,exact.ca.la.mine.
    defapt acum imi vine sa plang la gandul ca peste 2 zile tre'sa ma intalnesc cu ea,iar,la scoala,

    RăspundețiȘtergere

Ce părere ai?