duminică, 10 martie 2013

0 Trădări de Lili St. Crow - recenzie


Gata! Până aici cu fetița drăguță. 

Cum e să fii singura fată într-un liceu de băieți vârcolaci? Nu prea plăcut, mai ales că nu știi pe cine să crezi. Dru Anderson, fiind pusă în această situație, încearcă să se acomodeze în noul liceu, care pentru ea nu era deosebit față de fosta ei școală din Florida. Trebuia să facă aceleași cursuri plictisitoare și nu putea fi antrenată de către niciun profesor, chiar dacă toată lumea știa că era foarte valoroasă. 
Află de la Anna, o altă svetocha, că Sergej are un fiu, iar acesta este djamphir-ul care a salvat-o de Nosferatu și a adus-o în acest loc, Christophe. Acesta, la rândul lui, a avertizat-o că școala nu este un loc sigur și că va încerca să o scoată din acest loc periculos. În pofida prieteniei strânse cu Graves, căruia i-a promis că nu-l va părăsi niciodată, Dru este atrasă de farmecul djamphir-ului. 
Astfel s-a gândit să fugă imediat ce s-a sunat pentru începerea primei ore. La scurt timp după obișnuita sonerie, s-a auzit și soneria care anunța restricția. Se ascunde într-o debara, însă se gândește că este cel mai bine să se refugieze în camera ei. Însă observă un lucru straniu – o aruncătoare de foc s-a dezlănțuit în școală. Dru își schimbă din nou planul și iese din liceu, însă își aduce aminte de Graves, care era în școală, probabil în sala de mese sau încă pe holuri. Nu ia încă o decizie, însă fuge spre clădire, spre focul necruțător și amețește, dar Graves și ceilalți vârcolaci au salvat-o. Se întâlnește și cu Christophe, care îi cere o favoare și îi suge sângele “ cu împrumut ”. 
Ajung la casa unui vârcolac, poposesc în siguranță într-o casă ciudată, fără geamuri, fiindcă “așa intră Nosferatu mai greu”, însă în care exista o armonie nemaiîntâlnită aparte între vampiri, loupi-garou și vârcolaci. Christophe este însoțit de către Graves, Dru, Lunganul și Dibs către Școala mare, locul unde prețioasa svetocha va fi în siguranță. 
" Dar m-am aplecat puțin și dacă el n-ar fi întors capul buzele mele s-ar fi lipit de obrazul lui "

Scor-
+1/2/5

Puteți citi aici recenzia volumului întâi  sau a volumului al treilea

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu

Ce părere ai?